ida- dagens planer

AKTIVEN: ett mjukgörande dressyrpass, mycket sidförande och serpentiner. träning inför programridningen på söndag! vi ska även trickträna en stund efter ridpasset som kommer vara ca 50 minuter långt. måste ju träna lite dressyr nu innan vi ska iväg på programridningen på söndag, tror det kommer bli kul och spännande för honom. staket, dommare osv men jag tror han kommer sköta sig bra ändå♥

WIREX: longering, mycket skritt och lite trav. passet kommer sluta på 20-30 minuter.

BOMBINA: vila.


älskar att wirex är fräch nu, fattar inte vad felet var. eller är, man vet ju inte det kan ju komma tillbaka. men som han är just nu är det inga som helst problem. hoppas nu att han håller sig fräch så vi kan vara någolunda igång till sommarn. för på sommrarna är det ju kul att ha fler än en häst att rida då det är ljust länge på kvällarna osv. och dessutom älskar wirex att få komma ut och göra någonting och inte bara stå i hagen. 
bombina däremot hon tränar jag bara för att hon blir lugnare psykiskt. när hon står så blir hon mer stressad än vad hon är när hon får tänka litegrann. men dock är det tråkigt att man inte kan rida henne, eller ja man kan ju om man vill flyga av. men det känner jag inte för just nu..
tänkte även försöka knäppa nå kort på alla tre idag så det kan komma upp lite nya bilder här. men vi får se hur det blir med det, jag är inte någon mäster fotare så haha.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu