så underbar

nu är jag tillbaka efter dagens markarbetspass som gick riiiiktigt bra. när han är i maegen (som han varit i 4 gånger) så brukar han bli lite spänd och "tillbaka" mycket pga väggarna, sen blir det ju lite stressigt med massa hästar runt i kring också. 
men fy så duktig han var idag, riktigt fin och inte alls särskilt spänd. han har ju fortfarande lite problem med galoppen men den jobbar vi på. han satte kavalettin super och även de andra travbommarna med, men kavalettin kändes bäst faktiskt. han har aldrig klarat av så många kavaletti heller, han brukar inte hitta takten och ta 2 i taget och trampa på den tredje osv så är super nöjd över dagen!

vi hade halta kavaletti på ena långsidan och vanliga travbommar på andra. på kortsidorna hade vi en upphöjd bom och andra sidan travbommar på böjt spår. på slutet satt vi ihop det till en liten lydnads bana, riktigt bra övning enligt mig! 
har försökt rita hur det såg ut, men minns faktiskt inte hur många bommar vi hade haha, men en mer eller mindre på ritningen gör väl inget..
dom röda prickarna ska föreställa konor, vi började på dem vanliga travbommarna, red genom konorna och sedan till den upphöjda bommen, genom konorna igen och till kavalettin, vidare genom konorna till travbommarna på böjt och avslutade men de travbommarna.

kommer film på detta senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu