världens bästa

hoppningen idag gick långt över förväntan. han var lugn och fin men samtidigt bra energi och lite sådär pigg mot hindren som jag gärna vill att dem är.
vi hade fyra studs som han klarade utan problem, han som bara hoppat det en gång tidigare! men denna gång var han mycket kvickare i benen och bjöd bättre framåt genom studsen.
vi hade även ett räcke med tre galoppbommar före som han också klarade galant och det har han aldrig provat förut. blir så stolt över lillen!
sen hade vi en linje med ett räcke och en oxer som han klarade bra också, dock tvekade han lite på oxern en gång men ärlig som han är så hoppade han ändå. dock så orkar han inte hålla galoppen på linje så det blev trav istället, men det är något vi för träna extra på!
galoppen i allmänhet behöver ju stärkas mycket så han orkar hålla ett bra grundtempo och så småningom börja kunna reglera galoppen lite.
vi gjorde sedan en bana av det hela som gick bra till en början men sedan blev han så trött i huvudet av allt nytt och all galopp så att han började protestera med lite sparkar osv, men tog banan i trav en gång och sedan tyckte både jag och sara att det räckte för honom så då avslutade vi där! är jätte stolt över honom och är verkligen super nöjd med helgen, tänk så fort han lär sig. han försöker alltid och gör sitt bästa, älskade lilla häst!♥

amanda fotade lite också så det kommer nog någon bild när hon har skickat dem.
här är en liten skiss på hur det såg ut, nästan lika fin bild som igår, hoppas det är någon som förstår iallafall..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu