jc - dagens hoppning

Idag åkte vi alltså in till ridhuset och tog ett sista hopp-pass före tävlingen. Angelina och Amanda var också med (norrlandsryttare.blogg.se) och det är myyycket roligare att vara ett par stycken.
Sam var jätte lugn och fin på framridningen lyssnade väl, blev lite stark i galoppen men inte överdrivet. Började sen skutta fram på ett litet kryss och då taggade han till min pojke haha!
Vi hade byggt fram en en-språngskombination med pararell oxer och räcke, samt ett "V" med ett räcke och en pararell oxer så man kunde ligga och rulla på allting.
Hoppade fram lite på räcket och tog sen alla tre hinder (4 språng) och det gjorde han utan problem. Höjde upp räckerna till 1 meter, pararelloxern till 90 och oxern i kombination fick ligga kvar på 80 ungefär. Sam har tyckt att det har varit väldigt svårt med oxer in så därför valde jag att göra det enkelt för honom!
La sen ihop banan och hoppade räcke-oxer-kombination-räcke-kombination. Så vi tog kombination från båda hållen. Gick super bra, han kändes lite off på räcket och inte som om han brydde sig så mycket men hoppade väl annars.
Kom knöligt in i kombinationen första gången vi hoppade in på oxern men tog den direkt igen och det gick det super bra. Avslutade med att skutta lite över ett kryss igen 2 gånger.
Så nu hoppar vi inget mer fram till tävlingen utan ska ut i skogen!
Tyvärr glömde vi ta med filmkameran så någon film blir det inte!
passande bild - fullt fokuserade i inhoppet på en kombination på en hemmatävling i somras!

Kommentarer
Postat av: Powerponys - två satsande ryttare

Hej! Kika gärna in på vår blogg, den handlar om Anna & Astrid, två satsande ponnytjejer, en som satsar på hoppning och en som satsar på dressyr, hoppas du kikar in och följer vår resa, glöm inte att lämna en kommentar vad du tycker om den!  Kram, förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! <3

2012-03-24 @ 21:02:55
URL: http://powerponys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu