jc - igår och idag

igår var jag in med sam till ridhuset. ställde upp två räcken på en båge och rullade över. Vet inte riktigt vad som hände men när det kom över 90cm började han bara stoppa. Gick inte att få över honom. Försökte säkert tio gånger. Och han blev bara mer och och mer stressad och jag lika så, la ner det till typ 60 hoppade en gång och slutade sen...
Så idag ska jag åka in vid halv 9 och hoppa lite efter lektionerna. Då är mamma där och kan hjälpa oss. Sitter det kvar idag också började det bli dags att fundera på om det är något... Eller om han helt enkelt bara inte känner sig säker ännu eftersom han hoppat väldigt lite på hela vintern. Kanske 3-4 gånger sen september-november nått.
Var även ute och promenerade lite med han igår kväll så han inte skulle vara stel, och imorgon blir det en lugn skritt sväng bara.
Tog även årets första dusch igår - snacka om nöjd ponny. Han tyckte det var jätte skönt! Kan lugnt säga att hans vatten fobi är över nu och det känns skönt. Gick spola med vanligt tryck ända upp till öronen på honom :)
inte ofta han stoppar därför blir man ju lite orolig... enda gången brukar vara om han kommer jätte knasigt, eller om det är något han tycker är jätte farligt.. ;/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu